piramida, dzięki serdeczne Tenzo R to chyba dobre jakościowo felgi? Bo właśnie do takich się przymierzam 8)
Adam Małysz parkuje RS w ścianę
Zwiń
X
-
kross12
Nie wiem skąd ten zachwyt nad tym cieciem Na 1000% Fake, na Red Bull'u w Poznaniu pojawił się Pan w wąsem... Przyjechał jako "Pilot" (czytaj pasażer) żeby pochwalić sie swoimi planami co do Dakaru... żal.pl
Komentarz
-
moim zdaniem ustawka....
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez Lashlokross12, nazywanie Małysza cieciem jest nie na miejscu. To nieliczny polski sportowiec,ktory byl pare lat na topie...
Wyluzuj z takimi osądami...
Albo wejdz na Wielka Krokiew,popatrz w dol a najlepiej skocz i wtedy pogadamy
Sorry ale jak widzę tych wszystkich pikników upajających się małyszem to mi się śmiać chce Jego wąsik i kolczyk urywa suty
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12Dobra niech będzie majonez :szeroki_usmiech
Sorry ale jak widzę tych wszystkich pikników upajających się małyszem to mi się śmiać chce Jego wąsik i kolczyk urywa sutyBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsa teraz Adam na emeryturze robi co chce spełnia marzenia i chwała mu za toByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
adamusiek, mam wrazenie ze w Polsce zyja Polacy i polacy.
Ja tam jak sie komus dobrze wiedzie i ma fajne zycie, ktore chetnie bym skopiowal u siebie to jedyne co mam wieksza motywacje do nauki/ciezkiej pracy aby osiagnac to samo - a gosciowi zwykle zycze jak najlepiej.
Zdaje sobie jednak sprawe, ze sa ludzie, ktorym zylka malo nie peka i wbiliby najchetniej sztyl w plecyByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez misiek^wromam wrazenie ze w Polsce zyja Polacy i polacy.
Komentarz
-
kross12
Dla mnie typ który robi tyle hałasu że jedzie na Dakar i przyjeżdża pochwalić się tym na fotelu pasażera to cieć
Poza tym całe te skoki to tak głupi sport, skończył się Małysz i skończyły się skoki, bo 90% kibiców tego "sportu" to pikniki i polonusy
to napisał zazdrosny polak któremu pęka żyłka :szeroki_usmiech
Komentarz
-
dojdz do tego że pojedziesz w dakarze i bedziesz sie mogł tym chwalić jadąc na meijscu pasażera
ciekaw jestem co ty takiego w zyciu osiągnołeś ze krytykujesz chyba najbardziej znanego Polskiego sportowca na świecie.
mówisz że glupi sport wiec chcialbym zobaczyć twoja minę i pełne gacie jak by cie puścili z rozbiegu na skoczni ciekawe czy w tedy byś był taki mądry... ah szkoda gadać mały człowieku...BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
kross12, jesteś pijany czy po prostu niemądry ????
Zamieszczone przez kross12Dla mnie typ który robi tyle hałasu że jedzie na Dakar i przyjeżdża pochwalić się tym na fotelu pasażera to cieć
Zamieszczone przez kross12Poza tym całe te skoki to tak głupi sport
Zamieszczone przez kross12skończył się Małysz i skończyły się skoki, bo 90% kibiców tego "sportu" to pikniki i polonusy
Zamieszczone przez kross12to napisał zazdrosny polak któremu pęka żyłkaCzarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz